OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

I hvor god tid før mit bryllup, bør jeg booke tid til brudekjoleprøvning?

Vi anbefaler at vælge din kjole 8-12 måneder før din store dag, for at sikre det størst mulige udvalg af kjoler. Efter kjolen er leveret, afsætter vi også tid til tilretning.

Hvilke størrelser har I, i butikken?

Prøvestørrelserne i butikken er varierende og ligger mellem str. 34 og 52 (XS - 6 XL).

Under hver kjole på siden vil du finde en størrelsesindikator for den pågældende prøvekjole.

Hvad koster jeres kjoler?

Vi har et bredt udvalg i butikken med priser, der varierer mellem 5.900 kr. og 18.995 kr.

Under hver kjole på siden vil du kunne se prislejet for det pågældende mærke.

Kan jeg fortryde mit køb?

Du har 48 timer til, at fortryde dit køb af brudekjole ellers er købet bindende og kan ikke tages retur.

Alle andre varer i butikken tages ikke retur efter købet er afsluttet. Bestilte varer byttes ikke.

Der er ingen garanti for perler og pailletter.

Hvor mange kan jeg tage med til brudekjoleprøvning?

Vi anbefaler at medbringe mellem 0-4 personer.

Tag gerne de personer med, som står dig aller nærmest og hvis meninger virkelig tæller. For mange meninger om kjolerne kan forvirre dig og ændre dit eget syn på drømmekjolen. Derfor anbefaler vi altid at begrænse antal gæster, til det antal, hvor du føler du kan mærke dig selv.

I hvor god tid før min konfirmation, bør jeg booke tid?

Vi anbefaler at vælge sin konfirmationskjole 3-6 måneder før den store dag.

Vi er selvfølgelig opmærksomme på at pigerne vokser i denne periode, og dette tager vi hensyn til ved valg af størrelse. Vi vælger som udgangspunkt 1-2 størrelser større. Er kjolen for stor, når den kommer, kan den lægges ind ved vores skrædder i ugerne op til konfirmationen.

Hvad koster skrædder?

Prisen på tilretning af brudekjoler er meget varienede. Derfor giver vi dig altid, ved første tilretning, et tilbud, på det skrædderarbejde, du ønsker at få lavet. Her er der tale om en fast pris, så du ved præcis hvad ud kan forvente.

Skulle du senere ønske at lave flere ændringer, eller er du under den lykkelig omstændighed at du er blevet gravid, vil ændringerne i denne forbindelse blive lagt oveni prisen.

Ønsker du et overslag for tilretning af din brudekjole, er du altid velkommen til at kontakte butikken på 31314882.

Hvad koster det at prøve brudekjoler hos Fuhrmanns?

Hos Fuhrmanns koster det 200 kr. for 1,5 times prøvning. Du vil i denne tid blive betjent af din egen personlige brudestylist i dit private brudeprøverum med plads til 4 gæster.

Du har også mulighed for at tilkøbe lidt ekstra godt til dig og dine gæster. Pakken indeholder mousserende vin, chokolade og chips og kan tilkøbes for 200 kr.

Hvor lang tid før mit bryllup, skal min kjole tilrettes?

Vi vil altid kontakte dig når din kjole er kommet hjem. Her anbefaler vi at bestille tid til tilretning 8-10 uger før brylluppet.

I nogen tilfælde vil kjolen lande tættere på brylluppet, og vi vil i dette tilfælde, som oftest, kontakte dig telefonisk og aftale en tid.

Hvad skal jeg have med til tilretning?

Sko

Når du skal til tilretning, er det vigtigt, at du har de sko med, som du skal have på, på bryllupsdagen, eller en sko, der har den højde du forventer at have på.

Har du ikke fundet det endelige par endnu kan du finde et par blandt vores mange muligheder i butikken.

Undertøj

Det kan være en god ide at have hudfarvet undertøj på til tilretningen. Hudfarvet undertøj kan nemlig ikke ses igennem de hvide/nude kjoler.

Tilbehør

Der kan være flere fordele ved at have det tilbehør du skal have på på dagen. Dette kan være smykker, hårpynt mm. Det er dog vigtigt du tager det på hjemmefra, da der vil være begrænset tid til tilretningen.