Handelsbetingelser

CVR. 32 40 15 70
E-mail: info@fuhrmanns.dk
Web: www.fuhrmanns.dk
Telefon: 0045 31 31 48 82 

Kontakt

Du kan kontakte Fuhrmanns på info@fuhrmanns.dk eller ringe på tlf. 31 31 48 82 i vores telefontid mandag-fredag fra 11.00-15.00

HANDELSBETINGELSER VED KØB AF BRUDEKJOLE.

Du har 48 timer til, at fortryde dit køb af brudekjole ellers er købet bindende og kan ikke tages retur. Alle andre varer i butikken tages ikke retur efter købet er afsluttet. Bestilte varer byttes ikke. Tilretning er ikke incl. i prisen.

Tilretning afregnes direkte med systuen. Der er ingen garanti for perler og pailletter.

Betaling

Du har følgende betalingsmuligheder:
Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro.

Der tages ikke gebyr ved betaling.
Alle priser er i danske kroner.


Levering 

Vi sender vores pakker med det af kunden valgte fragtfirma til nærmeste pakke udleveringssted.
Vi leverer i øjeblikket kun i Danmark, medmindre andet er aftalt via mail.

Leveringstid

Adresser i Danmark: 1-4 hverdage.

Returret

www.fuhrmanns.dk yder 14 dages returret gældende fra den dag varen er modtaget. Denne returret gælder kun varer købt på vores webshop og ikke i vores fysiske butik.
Vores label og hangingtag må ikke fjernes fra varen, hvis den skal returneres. Vi tager ikke varer retur, der har været brugt. Det gælder også hvis varen har været vasket eller hvis den er snavset. Varen skal sendes retur med vedlagte returseddel. Kunden betaler selv for returfragten. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varen returneres til:

Fuhrmanns Brudekjoler

Theiilgaards Alle 6

4600 Køge

Du kan også – mod forudgående aftale – fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end direkte tilbagelevering i butikken, og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på fuhrmanns.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du bedes i den forbindelse kontakte os på info@fuhrmanns.dk

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Fuhrmanns Brudekjoler Theilgaards Alle 6 4600 Køge

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Fuhrmanns.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og webredaktøren for Fuhrmanns.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Fuhrmanns.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Fuhrmanns.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Fuhrmanns.dk via e-mail: info@fuhrmanns.dk

Sociale plugins

Vi bruger sociale plugins fra forskellige sociale netværk. Dette giver dig mulighed for at dele indhold på sociale netværk eller anbefale produkter og tjenester.

Hvis du ikke ønsker, at disse overaktive plugins indsamler oplysninger om dig, kan du deaktivere de sociale plugins “blokering tredjeparts cookies” ved et klik i browserens indstillinger. Derefter sender browseren cookies til serveren med indlejret indhold fra andre udbydere. Med denne indstilling kan brugen af vores side være begrænset.

På vores hjemmeside anvender vi følgende plugins:

a) Facebook
Vores hjemmeside bruger plugins af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA.
Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte tilslutning Facebook-serveren, hvorved data overføres til Facebook. Din konto på Facebook kan knyttes til disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på “Synes godt om”-knappen eller kommentere sendes fra din browser direkte til Facebook og gemmes der. Hvis du ikke ønsker dette, skal du logge ud, inden du besøger vores hjemmeside. Læs mere på “https://www.facebook.com/about/privacy“.

b) Google+
Vores hjemmeside bruger plugins fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043.
Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte tilsluttet Google-serveren, hvorved data overføres til Google. Din konto hos Google kan knyttes til disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på “+1”-, “Del” knappen eller kommentere sendes direkte fra din browser til Google og gemmes der. Hvis du ikke ønsker dette, er du nødt til at logge ud af disse netværk, før du besøger vores hjemmeside. Læs mere på “http://www.google.dk/intl/dk/policies/privacy/“.

d) Youtube
Vores hjemmeside bruger plugins fra YouTube LLC, 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, USA.
Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte forbundet med YouTube-serveren, hvorved data overføres til Youtube. Din konto på YouTube kan være forbundet med disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på “Mag-I.”- , “Del” knappen eller kommentere sendes fra din browser direkte til YouTube og gemmes der. Hvis du ikke ønsker dette, skal du logge ud af din konto, før du besøger vores hjemmeside. Læs mere på “http://www.youtube.de/t/privacy“.

e) Instagram
Vores hjemmeside bruger plugins af Instagram LLC, 1601 Willow Rd. Menlo Park, CA 94025, USA.
Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte forbundet med Instagrams server, hvorved data overføres til Instagram. Din konto hos Instagram kan knyttes til disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på “Synes godt om”-knappen eller kommentere sendes fra din browser direkte til Instagram og bliver også gemt der. Hvis du ikke ønsker dette, skal du logge ud, inden du besøger vores hjemmeside. Læs mere på “https://help.instagram.com/” under linket “Privacy Policy” eller “privatliv”.

Videregivelse af data

Videregivelse af personlige data kan kun foretages med samtykke fra brugeren.

Personoplysninger kan lagres og behandles internt i virksomheden. Oplysninger kan videregives til udvalgte og betroede tredjeparter til at udføre ordrer, herunder betalingsforarbejdning og forsendelse af varer eller levering af andre tjenester, herunder administration, klager og returneringer. Desuden kan personoplysninger videregives til de rette myndigheder, i tilfælde af misbrug eller ved en strafferetlig sag.

Vi gør opmærksom på, at love og regler om sikkerhed, behandling og overførsel af personoplysninger i andre lande kan være forskellige fra de tilsvarende bestemmelser i Danmark. Ved at give dine personlige oplysninger, accepterer du overførslen af dine data til andre lande (herunder USA) i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Vi sælger under ingen omstændigheder vores kunders data.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@fuhrmanns.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
kfst@kfst.dk
Tlf. 41 71 50 00
kfst.dk