Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Fuhrmanns.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og webredaktøren for Fuhrmanns.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Fuhrmanns.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Fuhrmanns.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Fuhrmanns.dk via e-mail: infoºfuhrmanns.dk

Sociale plugins

Vi bruger sociale plugins fra forskellige sociale netværk. Dette giver dig mulighed for at dele indhold på sociale netværk eller anbefale produkter og tjenester.

Hvis du ikke ønsker, at disse overaktive plugins indsamler oplysninger om dig, kan du deaktivere de sociale plugins “blokering tredjeparts cookies” ved et klik i browserens indstillinger. Derefter sender browseren cookies til serveren med indlejret indhold fra andre udbydere. Med denne indstilling kan brugen af vores side være begrænset.

På vores hjemmeside anvender vi følgende plugins:

a) Facebook
Vores hjemmeside bruger plugins af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA.
Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte tilslutning Facebook-serveren, hvorved data overføres til Facebook. Din konto på Facebook kan knyttes til disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på “Synes godt om”-knappen eller kommentere sendes fra din browser direkte til Facebook og gemmes der. Hvis du ikke ønsker dette, skal du logge ud, inden du besøger vores hjemmeside. Læs mere på “https://www.facebook.com/about/privacy“.

b) Google+
Vores hjemmeside bruger plugins fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043.
Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte tilsluttet Google-serveren, hvorved data overføres til Google. Din konto hos Google kan knyttes til disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på “+1”-, “Del” knappen eller kommentere sendes direkte fra din browser til Google og gemmes der. Hvis du ikke ønsker dette, er du nødt til at logge ud af disse netværk, før du besøger vores hjemmeside. Læs mere på “http://www.google.dk/intl/dk/policies/privacy/“.

d) Youtube
Vores hjemmeside bruger plugins fra YouTube LLC, 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, USA.
Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte forbundet med YouTube-serveren, hvorved data overføres til Youtube. Din konto på YouTube kan være forbundet med disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på “Mag-I.”- , “Del” knappen eller kommentere sendes fra din browser direkte til YouTube og gemmes der. Hvis du ikke ønsker dette, skal du logge ud af din konto, før du besøger vores hjemmeside. Læs mere på “http://www.youtube.de/t/privacy“.

e) Instagram
Vores hjemmeside bruger plugins af Instagram LLC, 1601 Willow Rd. Menlo Park, CA 94025, USA.
Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte forbundet med Instagrams server, hvorved data overføres til Instagram. Din konto hos Instagram kan knyttes til disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på “Synes godt om”-knappen eller kommentere sendes fra din browser direkte til Instagram og bliver også gemt der. Hvis du ikke ønsker dette, skal du logge ud, inden du besøger vores hjemmeside. Læs mere på “https://help.instagram.com/” under linket “Privacy Policy” eller “privatliv”.

Videregivelse af data

Videregivelse af personlige data kan kun foretages med samtykke fra brugeren.

Personoplysninger kan lagres og behandles internt i virksomheden. Oplysninger kan videregives til udvalgte og betroede tredjeparter til at udføre ordrer, herunder betalingsforarbejdning og forsendelse af varer eller levering af andre tjenester, herunder administration, klager og returneringer. Desuden kan personoplysninger videregives til de rette myndigheder, i tilfælde af misbrug eller ved en strafferetlig sag.

Vi gør opmærksom på, at love og regler om sikkerhed, behandling og overførsel af personoplysninger i andre lande kan være forskellige fra de tilsvarende bestemmelser i Danmark. Ved at give dine personlige oplysninger, accepterer du overførslen af dine data til andre lande (herunder USA) i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Vi sælger under ingen omstændigheder vores kunders data.