Om Fuhrmanns Brudekjoler

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas på din bryllupsdag og derfor vil vi gøre alt for, at vi finder den helt rigtige brudekjole til dig. Derfor tilbyder vi alle kommende brude en unik og personlig vejledning og lægger stor vægt på at give en professionel service igennem hele forløbet.

Vi sætter 1 1/2 time af til selve prøvningen. I dette tidsrum, får du din egen private stue samt din egen personlige brude stylist, som sammen med dig vil finde din drømmekjole.

Vores priser starter fra kr. 5.800,- og op til kr. 19.200,-

Book i god tid

Har du lyst til, at komme og prøve vores kjoler anbefaler vi, at du booker en aftale på forhånd. Da der kan være op til 4-5 måneders leveringstid på vores kjoler anbefaler vi, at du booker en aftale mindst 6-8 måneder før brylluppet. Skulle du ikke have mulighed for, at komme et halvt år i forvejen så fortvivl ikke. Vi vil gøre vores allerbedste for, at hjælpe dig og finde din drømmekjole.

Vores prøvninger koster kr. 200,-. Du kan nemt booke tid her online.

Glæder os til, at byde dig og dine nærmeste velkommen!

Kom indenfor hos Fuhrmanns

Har du lyst til at se vores flotte butik, inden du booker en tid? Tryk på videon her til højre, så vil du blive ført videre til en kort video, som vi har lavet. Vi er selv utroligt glade for vores skønne butik, og vi håber naturligvis også, at du synes om den!

Har du lyst til at besøge butikken og prøve en masse smukke kjoler, så skal du booke en tid online via vores online bookingsystem. Et link til dette, kan du finde ovenfor.

Vi glæder os til, at kunne byde dig og dine nærmeste velkommen!

Mange hilsner

Hanne, Channie, Camilla & Fie