Fuhrmanns brudekjoler > Uncategorized  > Så kom kjolen…

Så kom kjolen…

Channie’s indlæg…

Nu UNDER 3 uger til min (vores) store dag!!! Syntes nu der er kommet mere på min ‘to do’ liste… jamen hvorfor nu det?!? Men hey – ingen ved hvordan jeg ønsker det, så mangler noget så er det jo heldigvis kun mig der ved det ?
Nu er min drømme kjole heldigvis landet i butikken. At få den på var bedre end forventet, (det skal siges at jeg har bestilt min kjole ud fra et billede) når det nu var første gang jeg skulle se den og prøve den i virkeligheden!!! Juhu!
Vores dygtige skrædder Ann har nu kjolen på sin systue, (ja kom jo til at tabe mig en lille smule) og glæder mig som et barn glæder sig til jul, til at pakke den ud af dragtposen!

? Ha! Så fik jeg jo også min (længe ventede) polterabend i lørdags. Hold fast en dejlig dag med de skønneste veninder! Der var både dans, sport, lækker mad og lidt af det våde hihi. Det var lige som det skulle være og præcis som jeg havde drømt om!
Nu skal den sidste tid op til brylluppet bare nydes med de sidste detaljer og gøremål. ?

No Comments

Leave a reply