Fuhrmanns brudekjoler > Uncategorized  > Så kom dagen….

Så kom dagen….

Channie’s indlæg.

Ligger i min seng og ser at om 5,5 timer står jeg står i kirken og skal sige JA til min bedste ven ??
Sommerfuglene har for alvor fundet vej ned i maven ?? Men Jeg er klar til en smuk og uforglemmelig dag!!
Dagen i dag skal nydes og vigtigst af alt, give slip…?
De sidste par dage har der været nok at se til, og samtidig har man været i en sær vente position. Men nu er vi her ?? og om lidt går det løs med morgenmadshygge med veninder. Min veninde og dygtige Stylist Annamiah Silke ( http://www.annamiah.dk ) vil snart komme og gøre mig klar med hår og makeup. Uh der kom lige et par sommerfulge til i maven ?.

Ja ja jeg har set vejrudsigten…???? Men pyt…alle siger man bliver rig, hvis det regner til brylluppet, HA! Så det vil jeg da glæde mig over og se frem til ??

Jeg glæder mig så meget til at vise jer min kjole frem snarest… ? og ikke mindst til at få den på snart.

Jeg vil nu Ønske alle andre brude en dejlig dag i dag og husk VI BLIVER RIGE ?
(jeg ved der er nogle stykker) ??

Fuhrmanns Brudekjolers billede.

No Comments

Leave a reply