Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/1/8/a/fuhrmanns.dk/httpd.www/wp-content/themes/fleur/framework/modules/woocommerce/widgets/woocommerce-dropdown-cart.php on line 146 Konfirmation - Fuhrmanns brudekjoler
Fuhrmanns brudekjoler > Konfirmation

 

KONFIRMAND 2018

Så er det endelig ved, at være din tur til, at finde drømmekjolen til den store dag. Vi har et stort og bredt udvalg af konfirmationskjoler fra Real Silk, White Sunday og vores eget mærke FUHRMANNS. Mere en 150 kjoler venter på, at du skal komme og prøve dem. Det er ikke alle kjoler som er vist her på siden.

Har du lyst til, at komme og prøve vores konfirmationskjoler så anbefaler vi, at du bestiller en tid i forvejen. Så har vi mulighed for, at give dig den bedste service og vejledning. Hvis du ønsker, at komme på en lørdag så dukker du blot op, da vi altid har ekstra personale på om lørdagen.

Kig også forbi vores facebook side – FUHRMANNS KONFIRMATIONSKJOLER som kun er for konfirmander. Her får du de sidste nyheder omkring modeshows og events og masser af kjole inspiration.