Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/1/8/a/fuhrmanns.dk/httpd.www/wp-content/themes/fleur/framework/modules/woocommerce/widgets/woocommerce-dropdown-cart.php on line 146 Brudekjoler - Fuhrmanns brudekjoler
Fuhrmanns brudekjoler > Brudekjoler

Velkommen til vores brudekjoler.

Her på siden vil du kunne se et lille udvalg af vores brudekjoler.

Hver eneste brudekjole er håndplukket fra de førende brudekjole designere rundt om i verden. Vi er bl.a Premium Dealer for La Sposa og White One fra det spanske mærke Pronovias som er kendt  for, at designe de smukkeste brudekjoler. Derudover har vi eneret på Ella Rosa Gallery, som er fra det Canadiske mærke Kenneth Winston. Du vil også finde det amerikanske mærke Watters hos os, som vi elsker for deres moderne og trendy design. Vi har også vores eget mærke Fuhrmanns hvor vi selv designer kjolerne. I denne kollektion vil du have mulighed for, at lave om på designet og tilsætte dit eget præg på kjolen. Vi kan også tilføje mærkerne Bianco Evento, Orea Sposa, Cosmobella, Destination Romance og Demetrios.

Priserne starter fra kr. 5.800,- og går op til kr. 19.200,- . Vores prøvekjoler er i forskellige størrelser. Vi har kjoler fra str. 34 og op til str. 52. De fleste prøvekjoler er i str. 38-44.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas på din bryllupsdag og derfor vil vi gøre alt for, at vi finder den helt rigtige brudekjole til dig. Derfor tilbyder vi alle kommende brude en unik og personlig vejledning og lægger stor vægt på at give en professionel service igennem hele forløbet.

Vi sætter 1 1/2 time af til selve prøvningen. I dette tidsrum, får du din egen private stue samt din egen personlige brude stylist, som sammen med dig vil finde din drømmekjole.

Skulle du have et specifikt ønske til din drømmekjole vil vi gøre vores bedste for, at imødekomme dit ønske. Der kan dog forekomme en merpris afhængig af design/ændring. Vi har 3 dygtige skræddere tilknyttet som hjælper dig med, at blive klar til dit bryllup. Du skal regne med, at sætte ca. kr. 1200,- til kr. 1500,- af til tilretningen.

Har du lyst til, at komme og prøve vores kjoler anbefaler vi, at du booker en aftale på forhånd. Da der kan være op til 4-5 måneders leveringstid på vores kjoler anbefaler vi, at du booker en aftale mindst 6 måneder før brylluppet. Skulle du ikke have mulighed for, at komme et halvt år i forvejen så fortvivl ikke. Vi vil gøre vores allerbedste for, at hjælpe dig og finde din drømmekjole. Vores prøvninger er gratis og uforpligtende.

 

Mange hilsner

Hanne, Malene & Channie