Fuhrmanns brudekjoler > Brudekjoler

Velkommen til vores brudekjoler.

Her på siden vil du kunne se et lille udvalg af vores brudekjoler. Butikken rummer mange modeller såsom tylkjoler, gudinde stilen, a-line, havfrue og vintage blondekjoler.

Vores koncept er nemt og enkelt. Vi har 2 linier. Den ene linie er vores Fuhrmanns linie hvor alle brudekjolerne har samme pris til kr. 5.800,- Så uanset hvilken kjole du vælger i denne linie, så er prisen den samme.

Derudover har vi vores Signature linie. Denne linie består af flere forskellige mærker hvor kjolerne koster fra kr. 7.600 til kr. 16.500,-

Skulle du have et specifikt ønske til din drømmekjole, så har vi mulighed for, at imødekomme dine ønsker. Der kan dog forekomme en merpris afhængig af design/ændring.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas på din bryllupsdag. Derfor vil vi gøre alt for, at vi finder den helt rigtige brudekjole til dig.

Vi tilbyder alle vores kommende brude en unik og personlig vejledning og lægger stor vægt på, at give en professionel service igennem hele forløbet.

Vi anbefaler, at du starter din søgning efter din drømmekjole ca. 6-8 måneder før dit bryllup. Derudover skal du regne med, at sætte tid af til tilretning af din kjole.

Vi har et samarbejde med en dygtig skrædder som har til huse i butikken, som hjælper dig med, at blive klar til dit bryllup. Du skal regne med at sætte ca. kr. 1200,- til kr. 1500,- af til tilretningen.

Har du lyst til, at komme og prøve vores brudekjoler anbefaler vi, at du booker en aftale på forhånd.

God fornøjelse.