10 dage….

Channie’s indlæg

10 dage!!! Nedtællingen er for alvor skudt i gang. Kan godt mærke sommerfuglene i maven bliver vildere og vildere  Samtidig kan jeg ikke la’ vær’ med at føle mig nervøs. Bliver vejret nu godt, hygger gæsterne sig… osv. Åh alle de bekymringer, og sikkert slet ikke nødvendigt! Men paraplyen er i hus! Dem har vi jo selvfølgelig nu i butikken (Kun 239,-) 

Jeg (vi om man vil) er rigtig godt med i.f.h.t. planlægningen. Mangler faktisk kun mig selv 

Der skal lige ordnes lidt hår hos frisøren, negle der skal laves og pyntes, fødder der skal forkæles, og en seriøs ansigtsbehandling… jep – den får hele turen for bare denne skønne dag og jeg elsker det  Endelig har jeg en undskyldning for at få gjort al det som man i virkeligheden drømmer og snakker om at få gjort, men aldrig få gjort noget ved!
Andre der også er gået all in og har lyst til at dele det med mig? 

Hvad har I hver især gjort dagen før brylluppet? Sovet hver for sig og hygget med veninder? Eller hygget jer sammen som I plejer for at holde normaliteten i det?
Vi har valgt at sove hver for sig. Jeg inviterer veninderne hjem til aftenhygge og en masse tøsesnak med lækker Asti og vin haha.. 
Min kommende mand skal hygge sig med sin ’Best man’ som er hans fætter og tager en overnatning hos ham.

Fra i morgen eftermiddag holder jeg ferie fra butikken, så jeg kan holde al min fokus på brylluppet og selvfølgelig min lille familie (ej at forglemme). Der skal jo stadig smørres madpakker, spilles håndbold, køres til svømning og gymnastik. Haha helt eventyrligt er det alligevel ikke 

Se mere

Fuhrmanns Brudekjolers billede.

No Comments

Leave a reply